Elfogadóhely adatlap

Mesebolt Bábszínház

Cimkék: Mesebolt Bábszínház
Kedvezmény: 20 %

A bábszínház jogelődje félhivatásos együttesként alakult meg 1989-ben, a szombathelyi Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban. H. Nagy Katalin alapító igazgató vezetésével 1995-ben vált hivatásos bábszínházzá, mely 1997-ben felvette a Mesebolt nevet.

A Mesebolt Bábszínház meghatározó szerepet tölt be a város és a megye kulturális életében. A társulat az elmúlt tizenöt évben jelentős szakmai- és közönségsikereket aratott, több rangos hazai és nemzetközi fesztiválon vett részt. Táncol a Hold című, Weöres Sándor műveiből készült előadását UNIMA diplomával jutalmazta a XII. Békéscsabai Nemzetközi Bábfesztivál zsűrije, Amália című produkciója pedig 2009-ben elnyerte az V. Gyermekszínházi Szemle fődíját, az ASSITEJ Magyar Központja által alapított Üveghegy-díjat és az Oktatási és Kulturális Minisztérium díját is.

A Mesebolt olyan bábszínházzá szeretne válni, amely képes formálni, alakítani környezetének arculatát, kulturális igényszintjét, amely feltámaszt és éltet, részt vesz otthonának hétköz- és ünnepnapjaiban és maga is képes ünnepeket teremteni. Tiszteli a hagyományokat, épít ezekre és egyben képes ezeket korszerű bábszínházi formában megmutatni. Egyszerre megőriz és megújít.

A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények

20% kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre

- A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a kártya tulajdonosa veheti igénybe. A kártya kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes.

- A kártya 1 db belépőjegy kedvezmény vásárlására jogosít a hétvégi matiné- ill. a bérletszünetes előadásokon.

- A kedvezmény csak elővétel esetén érvényesíthető, az előadás előtti helyszíni jegyvásárláskor nem.

- Az internetes oldalon ill. telefonon lefoglalt jegyre csak akkor érvényes a kedvezmény, ha azt az igénylő legkésőbb az előadást megelőző utolsó munkanapon 16 óráig átveszi.

A születésnapját ünneplő kártyatulajdonos ingyenesen látogathatja a Bábszínház előadását

- A kedvezményt csak a kártyatulajdonos veheti igénybe akkor, ha van még szabad hely, és legkésőbb az előadást megelőző utolsó munkanapon 16 óráig a Bábszínházban bemutatja Szent Márton kártyáját . A kártya kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes.

- A kedvezmény csak a hétvégi matiné- ill. a bérletszünetes előadásokon és csak a születésnapon vehető igénybe. Más napon még akkor sem, ha a kártyatulajdonos születésnapján nincs előadás.

Nyitva tartás

Rendes nyitva tartás

H - V: Egész nap

Következő napok

2023.11.29.: Egész nap
2023.11.30.: Egész nap
2023.12.01.: Egész nap
2023.12.02.: Egész nap
2023.12.03.: Egész nap
2023.12.04.: Egész nap
2023.12.05.: Egész nap
2023.12.06.: Egész nap
2023.12.07.: Egész nap
2023.12.08.: Egész nap

Térkép

Értékelje az elfogadóhelyet